Fjerne en oppdatering eller et program fra unntakslisten

Når du viser listen over programoppdateringer, kan du hoppe over varslinger om individuelle oppdateringer, eller hoppe over varslinger om alle oppdateringer for bestemte programmer. Kaspersky Small Office Security legger til disse oppdateringene og programmene i unntakslisten.

Slik fjerner du en oppdatering eller et program fra unntakslisten:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Velg delen Ytelsesinnstillinger.
  4. Klikk på Programoppdatering.

Vinduet Innstillinger for programoppdatering vil da åpne.

5. Klikk på Unntak for å åpne vinduet Unntak.

Listen Unntak inneholder programmer og oppdateringer du har indikert at ikke trenger å oppdateres, i tillegg til enkelte programoppdateringer du ikke installerte.

6. Velg oppdateringen eller programmet i listen, og klikk på Slett.

Under neste søk etter oppdateringer vil Kaspersky Small Office Security varsle deg om tilgjengelige oppdateringer for programmer du har fjernet fra unntakslisten.